Tournament Level Golf Course 
{"autoplay":"true","autoplay_speed":"3000","speed":"300","arrows":"true","dots":"false","loop":"true","nav_slide_column":5,"rtl":"false"}

DETAILS

LocationNasu District,, Tochigi Prefecture, Japan
ClientTowa Real Estate Development Company, Ltd.
Size18-hole golf course

SWA collaborated with the architect to provide site planning, schematic landscape design and design development for this brand new membership clubhouse facility with an 18-hole golf course designed by Robert Trent Jones, Jr., International. The development includes a major arrival entry with a stone podium surrounded by a fountain pool. The clubhouse is surrounded by four gardens with a major lawn terrace that fronts onto the 18th hole. Restraint, careful grading and reforestation were used to preserve and enhance the natural beauty of the site. The project is approximately two miles from the Nasu Highland Resort Amusement Park and is an important part of the Nasu Highland Fantasy Pointe Resort development.

Related Projects

Jeffrey Open Space Park

The Jeffrey Open Space Park represents approximately 96 acres of park and trails, with an average width of 265 ft. The three-mile long spine is designed for passive uses with a network of trails that connect to residential neighborhoods and active recreation parks.

The design process included a series of community workshops to solicit community’s commen...

Kenzo Winery

Kenzo Winery, located in the hilltops of southern Napa Valley in California, is a high end private winery nestled within a larger, 4,000 acre estate. The ecological framework of Napa Valley focuses on maintaining and enhancing the natural beauty of the landscape, while allowing local residents and visitors the ability to enjoy the area and experience the cultu...

Shekou Promenade

After China reached out to the rest of the world through its open-door policy, Shekou (part of the Shenzhen Special Economic Zone) became an important gateway for foreigners to discover the mainland. Its urban public realm, however, suffered from rapid urbanization and lacked attractive parks and facilities for the burgeoning population. With an increased awar...

Monet Avenue 2.0 at Victoria Gardens

A decade after completing Victoria Gardens, the owner was looking to refresh the project to keep it relevant for years to come. SWA redesigned a three-block streetscape and plaza along Monet Avenue, a main retail street there. The focus is on the next generation of users, with a shopping environment that highlights the social landscape and blurs the lines betw...

2010 Asian Games Village

SWA collaborated with the Guangzhou Urban Planning Design & Survey Institute on a new urban design concept for the 2010 Guangzhou Asian Games. Situated between mountains to the North and the Pearl River to the South, Guangzhou has a unique condition, which allows for the use of existing water channels for the framework of a new open space network. By abstr...

Xiqu Opera Centre

After it was decided to locate the main concert venue on the building’s top floor to create a covered indoor/outdoor public realm, SWA designed the entire ground level of this venue for traditional Cantonese opera, including a dramatic, covered open-air landscape space. There, an urban stage facilitates movement, provides a gathering space, and enhances ...

Suzhou Center

The Suzhou Center is a landmark urban space within the Suzhou Central Business District that embodies the spirit of the city of Suzhou as a gateway for intersecting old and new cultural and historic heritage. The successful combination of high-density development and ecological conservation will allow for Suzhou to transition to a garden city where state-of-th...

Shenzhen Bay

Situated just across the bay from Hong Kong, the city of Shenzhen has transformed from a small fishing town of 30,000 to a booming city of over 10 million people in 40 years – and has grown over 200 times its original size since 1980. Along the way, the character of Shenzhen’s bayfront was radically altered. Over 65 km2 of marsh and shallow bay were filled to ...