Nanchang Greenland Jiangxi Gaoxin

Nanchang Greenland Jiangxi Gaoxin

Shared Geometry Harmonizes Buildings and Landscape 
{"autoplay":"true","autoplay_speed":"3000","speed":"300","arrows":"true","dots":"false","loop":"true","nav_slide_column":5,"rtl":"false"}

DETAILS

LocationNanchang, China
ClientGreenland Shenxin Property Co. Ltd.; Skidmore, Owings & Merrill LLP
Size4 hectares / 9.88 acres

This urban open space within Nanchang’s new city center provides clear definition of building entries and functions while supporting outdoor gathering areas and circulation routes to enhance visibility, access, and full use of the project’s mixed-use program elements. The design of outdoor spaces and rooftops reflects the strong geometry of the signature tower and retail facade, with its triangular cladding that shades interior spaces, and establishes a distinctive image and identity. This geometric module continues in the patterning of trees, grass berms, planter beds, paving, site lighting, fountains, and art placement.

2019-09-04T22:12:40+00:00